informatief

Diensten

Meer informatie

Websites afgestemd op de lokale markt met ruim 15 jaar ervaring

Website Ontwerp

Een zorgvuldige gebouwde website die uniek is en aansluit bij jouw bedrijf zorgt uiteindelijk voor meer klanten of opdrachten.

Lees meer

Klanten die met een goed gevoel naar huis gaan bij een bedrijf, komen terug. Terugkerende bezoekers betekent conversie. Het invullen van het contactformulier, inschrijvingen of direct zaken doen.
Een krachtig design met jouw website speelt hierbij een cruciale rol. De truc is om de juiste balans te vinden tussen design en functionaliteit. Met verhoudingen, iconen, kleuren, fotografie en andere illustraties, kan je veel duidelijk maken aan de bezoeker in een hele korte tijd.
Deze factoren worden versterkt met een website ontwerp die afgestemd is op de lokale markt. Dit wekt vertrouwen op voor de bezoeker en dit effect gepaard met
onze unieke designs die ervoor zorgen dat jouw website opvalt en een sterk indruk achterlaat.

Geen uren sleutelen aan een template of zelfbouwpakket. Maar een professioneel die jouw gedachten vertaald naar een website.
Unieke teksten en foto’s, een onderscheidend design, maar ook je logo en huisstijl zijn van onschatbare waarde voor je website.
Als de content door jou is aangeleverd, beginnen wij met de bouw van de website.

 

Design

Bedrijfslogo, huisstijl en foto’s. Door onze jarenlange ervaring kunnen we zorgen voor resultaat en weten wij jouw doelgroep te stimuleren.

Lees meer

Bij 123 ontwerpen wij eventueel naast de website, jouw logo, professionele foto’s, visitekaartjes, huisstijl afgestemd op uw lokale markt tegen concurrerende prijzen.

Wij maken met u een afspraak (video conference of telefoon) om uw positioning, bedrijgsimage en missie door te nemen die de basis vormen van jouw merkidentiteit. Met uw aangeleverde content ontwerpen we eventueel de volledige branding of rebranding van jouw bedrijf.

De keuze tussen ontwerp A en B gaat verder dan “Ik vind die kleur mooier” of “Ik vind dat lettertype net iets stijlvoller”. Een ontwerper kan efficiënte marketingstechnieken op jouw logo toepassen die helpen met het overtuigen van potentiële klanten.

123 werkt vanuit een projectmatig stramien waardoor wij voor lage prijzen een knap staaltje grafisch werk neer te zetten. Creativiteit en herkenbaarheid in uw lokale markt, waarden in jouw bedrijfslogo waar het oog van uw toekomstige klanten bij blijft hangen.

Voor prijzen klik hier.

Visitekaartjes

Hoewel we steeds meer zaken online regelen, blijven sommige offline media onmisbaar voor elke ondernemer. Visitekaartjes is er één van. Representatief en stijlvol.

Lees meer

Je kan bij ons eenvoudig visitekaartjes van hoge kwaliteit laten ontwerpen met een vast tarief. Wil je een unieke en ingewikkeld concepthanteren in jouw kaartje of logo? Neem dan contact op voor meer informatie en een offerte. Wij hanteren een hoge standaard met de visuele aspecten van een visitekaartje. De visitekaart moet tenslotte representatief zijn.
Je laat een mooi indruk achter met een strak en creatief design. Het visuele aspect wordt aangepast op jouw merk en de doelgroep.

50 stuks
Dubbelzijdig gedrukt
8,5 x 5,5 cm (Liggend/Staand)
Verschillende luxe afwerkingen
Gratis verzending

Het visuele aspect geeft richting aan de visuele kant van alles wat je doet, én omvat alle visuele uitingen van jouw merk.
Sterk visual design zorgt voor een herkenbaar en eigen merkbeeld. Zo zorg je dat je opvalt in de wereld van merken, en dat mensen je onthouden. Maar ook dat jouw merkidentiteit en concept worden doorgevoerd in het visuele aspect van jouw merk.

 

 

 

 

Flyers

Flyers laten drukken en printen kan eenvoudig via 123 in zowel kleine als grote oplages. Upload uw eigen bestand of laat het door ons design team maken.

Lees meer

Offline marketing is nog steeds heel effectief. Natuurlijk heeft het ontwerp, de boodschap en de manier waarop jouw flyer onder de aandacht wordt gebracht ook een groot effect op het resultaat. 

 

Domein, Hosting & E-mail

1 SSL-Certificaat Inbegrepen. Versleutel Je Website Via HTTPS. Eenvoudig & Snel. Gratis overzetten van jouw oude site naar de nieuwe.

Lees meer

Met webhosting van 123 heb je standaard 2 GB schijfruimte om je website op te plaatsen. Je kan jouw eigen domeinnaam vastleggen en hier je e-mail gratis aan koppelen met jouw unieke dommeinnaam.
We bieden meerdere email diesnten aan zoals een e-mail forwarder om alle e-mail naar een bepaald adres automatisch door te sturen naar een ander adres.
123 gebruikt moderne technieken en virusscanners om jouw website in top conditie te houden. Daar bovenop zit er een SSL-certificaat bij je webhosting.
Onze verhuisservice voor je postvakken zijn gratis als je bij ons geregristreerd bent bij klantenservice pakket VIP of hoger.
Onze cachelaag is geoptimaliseerd voor snelheid. Dat geeft jouw websitebezoekers een goede ervaring. Een snelle website zorgt ervoor dat jouw klanten sneller navigeren door jouw content.

Elke website is beveiligd, komt met een zeer gedegen SEO en is gericht op groei.

 

SEO

Een website die online goed vindbaar is, levert je bezoekers en klanten op. SEO is helemaal niet moeilijk en je kunt er snel mee aan de slag gaan.

Lees meer

Voor de nieuwkomelingen SEO betekent Search Engine Optimalization. Dit bepaalt hoe hoog jouw website in de zoekresultaten worden weergegeven. Aan de hand hiervan wordt jouw website beoordeelt aan een enorme lijst van criteria.

Google verwerkt dagelijks rond de 5,5 miljard zoekopdrachten, dat komt neer op 63.000 zoekopdrachten per seconde.
SEO is daarom een efficiënte manier om te zorgen dat jouw bedrijf meer kijkers krijgt.

Hoe hoger jouw bedrijf in de organische zoekresultaten, hoe hoger het vertrouwen bij de klant.

Het heeft geen zin om met google landelijk te concurreren met de grote jongens die maandelijks tonnen uitgeven aan advertenties. Wil je sneller resultaten boeken dan moet je ergens beginnen: regionaal. Wij stellen de website af op de desbetreffende lokale markt zodat iedereen binnen een straal van 50 kilometer jou sneller vindt.
Hierdoor kunnen wij voor een sneeuwbal effect zorgen met jouw website.

Bij de standaard pakket zit een basis SEO optimalisatie inbegrepen.

Voor de prijzen van onze extra SEO services klik hier.

Social Media Management

Wil je meer bezoekers op je website? Wij plaatsen deelknoppen, volgicoontjes en links naar je sociale media profielen op diverse strategische plaatsen. Snel en makkelijk.

Lees meer

Houd grip op de communicatie en zorg dat jouw bedrijf representatief staat.

Iedereen weet dat social media veel exposure kan creën maar niet iedereen heeft zin om dat dagelijks of structureel bij te houden. Daarom is er de Social Management Service.

We bepalen met u het doel, de doelgroep en de doelstellingen. Vervolgens bekijken we hoe de website hierop kan aansluiten.

Hierdoor bouwt jouw bedrijf een goede reputatie op en wordt je sneller gevonden via google en social media.

Elke klik op de website is bekend dankzij Google Analytics. 123 heeft meer dan 10 jaar ervaring met dit webanalytics-pakket van Google. Bij iedere online marketingactie formuleren we doelstellingen die met statistieken meetbaar te maken zijn. Zo brengen wij de effectiviteit van de campagnes tot op de klik in kaart

 

VIP

De meest exclusieve service van 123. Deze dienst is gericht voor ondernemers die zich meer willen betrekken bij het ontwerp en content met een personal touch.

Lees meer

Uiteraard kan iedereen op onze garantie service rekenen. Echter sommige projecten vereisen meer aandacht en micro management. In plaats van dat de website helemaal aan ons wordt overgelaten wordt je meer betrokken bij het traject. Voor webshops kan dit ontzettend handig zijn.

Je krijgt toegang tot onze VIP telefoonservice en livechat. Dit kan via ms teams, whatsapp video en skype.

Lidmaatschap Opties

Meer Traffic genereren op jouw bedrijf via social media?

Om ervoor te zorgen dat jouw website meer gezien wordt is activiteit en consistentie zeer belangrijk. Door nieuwe content te creëren en oude content te optimaliseren krijg je meer kijkers op sociale media en kom je hoger in de zoekresultaten. Hierbij speelt kwaliteit boven kwantiteit een grote rol en dat kost tijd. Niet iedereen heeft hier tijd of ervaring voor. Daarom bieden wij deze service aan in onze pakketten. Wij bieden veel diensten aan die jouw website meer kwaliteit geven. In onze aanmelding pagina bepaal jij precies welke services je op jouw website wilt toevoegen.

AAN DE SLAG

Klaar om jouw bedrijf een boost te geven? Samen aan de slag met het bouwen van jouw website!