Jouw persoonlijke partner in online en offline marketing

Website Design

Bij ons hoef je geen techneut te zijn om je wensen kenbaar te maken. Wij realiseren voor jou je eigen professionele website die aansluit op de doelgroep die je wilt overtuigen van jouw diensten en producten.

Graphic Design

Ook bij het realiseren van een huisstijl kunnen wij jou helpen. Onze ontwerpers staan klaar om voor jou de mooiste visitekaartjes, flyers en posters te maken!

Domain Hosting

Wij hebben onze eigen webservers, hosten meer dan 450 websites en bieden je snelheid, betrouwbaarheid en beheerbaarheid tegen zeer voordelige tarieven.

Social media & Marketing

Met reeds al meer dan 45 Social Media accounts in beheer zijn wij er zeker van dat we ook voor jou meer zichtbaarheid en volgers kunnen realiseren.

webdesign

Waarom (de naam) Coffeeheads?

We zouden natuurlijk een bedrijfsnaam kunnen gebruiken waar keywords in zitten zoals webdesign en online marketing maar wij geloven in: durf anders te zijn! Daarnaast geeft koffie ons team creativiteit. En een kennismakingsgesprek loopt altijd soepeler met een ‘lekker bakkie’ koffie of thee erbij toch?

Maar bovenal geloven dus wij dat wanneer je anders durft te zijn, je opvalt. Dit geldt ook voor online marketing. Vandaar dat wij niet voor een conventionele naam hebben gekozen maar voor een naam met een woord waar veel mensen affiniteit mee hebben.