Jouw persoonlijke partner

Wij helpen je jouw ideeën, visies en dromen te realiseren. Je hebt beschikking tot een team van ondernemers die je bij zullen staan. Van huisstijlontwerp, website, webshop, flyers en visitekaartjes, wij staan klaar voor jouw onderneming!

Transparant en helder

Onze prijzen, procedures en afspraken zijn helder. Je hebt bij ons alle vrijheid. Wij hanteren geen verborgen kosten, Bij ons weet je altijd wat iets gaat kosten. En wil je iets meer? Dan overleggen wij dit eerst. Je zit bij ons nergens aan vast, dit zouden wij als ondernemers ook niet willen en daarom kun je bij ons snel en flexibel schakelen. Naar jouw wens op jouw maat!

Ondernemersvriendelijke tarieven

Lean is mean! Wij hebben geen super fancy kantoor of een groot wagenpark met leaseauto’s. Wij zijn oer-Hollandse nuchtere mensen met een ondernemershart. Onze prijzen zijn helder, transparant en eerlijk.

Bij ons betaal je niet te veel voor onze overhead. Bij ons betaal je voor het werk wat wij doen, voor onze support en enthousiasme.

Voor ondernemers, door ondernemers

Ons team bestaat uit ondernemers pur sang. Wij ondernemen al ons hele leven. Daarom begrijpen wij dat jouw bedrijf, visie en doelen voorop staan. Dit kunnen wij zowel online als offline vertalen. Je spreekt met ondernemers die je begrijpen.

Wij geloven niet in ‘hit & runs’, wij willen graag een langdurige relatie met onze klanten waarbij persoonlijkheid, service en kwaliteit voorop staan. Bij ons ben je geen nummer, daarom hebben wij ook geen ticketsysteem: je belt, mailt of Whatsapp ons en wij antwoorden./p>