MARKETING

Wat heb je aan een mooie website wanneer deze niet gevonden wordt? Alle websites die wij maken worden standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Echter, soms is de concurrentie op internet dermate groot, dat additionele marketing en promotie noodzakelijk is om goed gevonden te worden.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met zowel offline- als online promotie. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij aantoonbare resultaten en topposities, in een aantal markten met bijzonder veel concurrentie, kunnen laten zien. Neem contact met ons op en wij kunnen geheel vrijblijvend een promotieplan maken, passend bij jouw wensen en budget.

FOTO EN VIDEO

Onze designers hebben veel ervaring en staan voor je klaar om mooie professionele foto- en videobanners te maken, passend op jouw marketingcampagne. Daarnaast hebben alle middelen en materialen in huis om professionele foto en video opnames te maken, van een green screen, steady cam tot een cameradrone.

Wij zorgen er voor dat jouw bedrijf goed in beeld komt bij de juiste doelgroep!

SOCIAL MEDIA

Met reeds al meer dan 45 Social Media accounts in beheer zijn wij er zeker van dat we ook voor jou meer zichtbaarheid en volgers kunnen realiseren. Wij kunnen voor jou nieuwe Social Media accounts aanmaken of bestaande verbeteren en tillen naar ‘the next level’.

Of het nu gaat om bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Linkedin of Tik Tok, wij zorgen er voor dat je de juiste volgers krijgt uit de juiste doelgroepen.

social media promotion
google adwords

GOOGLE ADWORDS

Een goed opgezette Adwords campagne kan een goede aanvulling zijn op de organische Search Engine positie in Google of wanneer er voor een korte tijd een specifiek product of aanbieding moet worden gepromoot.

Wij bewaken over jouw geplande budget en zorgen ervoor dat het maximale uit het budget gehaald wordt, met alleen maar traffic die er ├ęcht toe doet.

Onze specialisten staan klaar voor je om te helpen met Adwords, Adsense en Google Shopping.

ANALYTICS

Meten is weten en is een belangrijk onderdeel van het beheren van een online marketingcampagne. Want je wilt natuurlijk wel weten of het marketingbudget aansluit op de verwachtingen van je doelstellingen. Daarom krijg je bij ons altijd een complete en een uitgebreide analyse van gemaakte kosten versus conversie, met duidelijke uitleg van de statistieken.

Denk bijvoorbeeld aan Google Analytics om te kijken hoeveel bezoekers er op je website komen maar vooral ook hoe lang ze op de website blijven en welke pagina’s ze bekijken of aan statistieken voor een Social Media campagne.

Bij ons krijg je de juiste informatie om verder te groeien!

analytics